perjantai 23. huhtikuuta 2010

Äitienpäiväkortteja...

Piti kokeilla tätä monessa blogissa näkemääni tekniikkaa pukea leimakuva. Nämä Art Impressionin tytöt sopivat oikein mainiosti puettaviksi. Pukeminen tapahtuu siis siten, että leimataan sama leima ensin valkoiselle paperille ja sen jälkeen puvuksi haluamallesi kuviopaperille. Sen jälkeen kuviopaperista leikataan ne osat, jotka haluat pukea leimakuvalle päälle ja liimataan valkoiselle paperille leimatulle kuvalle. Ja se on siinä.

Olen näissä korteissa tytöt värittänyt vesivärikynillä. Puvut on Papermanian ihanasta paperisetistä, jonka löysin mielestäni todella halvalla Hämeenlinnan Askartelukaupasta. Taustapaperit on myös jotain Papermanian paperisettikamaa, mutta en muista mitä. Onnea! ja Halaus! leimat on Paperinauhan leimasetistä ja Maailman paras äiti-leima on huuto.net:stä. On aikaisemmin kuulunut Circle it -sarjaan, mutta tätä ei ole enää saatavissa mistään kaupasta (tai ainakaan en ole löytänyt. Meidän äidit tuskin näitä kortteja saa, joten jos kiinnostaa tai tuntuu sopivalta omalle äidille, niin laitahan viestiä tulemaan...
(johtuu siis ihan siitä, että ainakin oma äitini täällä silloin tällöin vierailee...) =)






torstai 22. huhtikuuta 2010

Meille kaikille...

Tein tämän alla olevan kortin meille kaikille, jotka tarvitsisivat pikkaisen piristystä, itsetunnon kohotusta sekä tunnetta elää tässä hetkessä.

Leima on taas Magnolian ihana tyttönen suuren ruusukimpun kanssa. Sain kuin sainkin tämän askartelukirppiksen kautta (myyjälle iso kiitos). Tekstileima on Paperinauhan leimasinsetistä.

Nämä sanat ja tämän ison ruusukimpun haluan ojentaa tämän kortin myötä kaikille ihanille ystävilleni, jotka olette tänään saanut oloni hiukan paremmaksi...Kiitos että olette olemassa! =)

Lahjakortteja...

Tein pyynnöstä Iittalan puutarhalle lahjakortteja... En ole varma, saako niitä ihan ostaa vai antaako omistaja näitä sitten ns. lahjaksi, mutta tällaisiä niistä tuli. Lisää tehdään, jos tarvetta on...
Yksinkertaista nauhan, paperin ja ruusun yhdistelemistä, mutta mielestäni toimii. Pari erilaista tuli tehtyä ennen kuin idean keksin.

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kummitytön 4-vuotiskortti

Naisellahan on oikeus muuttaa mieltään...vaikka miten usein! Olen myös jo täällä esitellyt kummitytön 4-vuotiskortin, mutta se ei nyt jotenkaan sitten napannut, kun itse syntymäpäivä koitti. Joten tässä uusi:

Taustalle leimattu taas itse koukerot ja värin päälle kuumentamalla kirkas kohojauhe. Tähti-onnitteluleima on huuto.net:stä. Magnolian ihana tyttö kissansa kanssa pääsi oikeutetusti kummitytön korttiin... Voisi vaikka olla Katti... =)

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Penny Blackin sammakot...

Että on valkoisella taustalla olevat kortit vaikea kuvata saaden ne tarkaksi... Saa nyt kelvata tällaisena. Hyvin yksinkertaista mallia noudattaen näin flunssaisena... Taustakartonki on kuvioitu Cuttlebugin kohokuviointitaskulla ja alemmassa kortissa kartongin väri on raaputettu esiin.











lauantai 10. huhtikuuta 2010

Onnittelukortit kauan etsimälläni leimasimella

Otsikkokin sen jo kertoo, mutta nämä kortit on tehty Magnolian leimasimella Tilda med Nalle. Tätä etsin pitkään ja ehdin jo askartelukirppiksen kauttakin sitä hakemaan... Sitä kautta sain ystävällisen vinkin, että sitä myytiin huuto.net:ssä. Siinä ei sitten kitsasteltu, vaan pidin huolen että sen sain! Sinellistä ostin sitten tämän onnea-leimasimen, jota myöskin olen toisten blogeissa ihaillut. Kukat on leikattu xcutin flower head leikkurilla. Tästä tuli aika kiva...

Alla olevaan käytin samaista Tilda leimasinta, perhoset MS:n leikkurilla. Taustan leimasin Inkadinkadon kiemuraleimalla ja päälle laitoin kirkasta kohojauhetta. Korttipohja on kuvioitu Cuttlebugin kohokuviointitaskulla, jota käytin myös ylemmässä kortissa. Ylemmän kortin pohja on The whitewash collection kartonkia, jonka pintaa raaputtamalla kartongin vahva pohjaväri tulee esiin. Ei hassumpi kartonki ollenkaan!

Tällaisia tällä kertaa...




maanantai 5. huhtikuuta 2010

70-vuotissynttärikortti ja kortti ystävälle

Tuli taas huudettua huuto.net:stä leimasimia urakalla ja nämä ihanat keijukaiset tulivat yhdessä setissä mukana. Pakko oli kokeilla ja paras ystäväni sai tästä kortin ihan vain olemassa olonsa ansiosta! =) Myös teksti- ja circle it-leimasimet on huuto.net:stä. Hyvin yksinkertaisella linjalla tehty kortti, mutta ajatus sitäkin tärkeämpi...


Tämä alla oleva on taas anopin tilauksia... Myös meillä remppaa tehnyt tuttavamme täyttää 70-vuotta ja ansaitsi ilman muuta täysien kymppien johdosta kortin... Tässä pääsin myös kokeilemaan uusia, Paperinauhasta tilattuja stansseja eli nuo taustalla olevat paperit on leikattu niillä. Perhoset on leikattu myös uutuudellani, eli Martha Stewartin leikkurilla. Aivan ihana, myös 3-vuotias "Jammi-poika" osasi sillä hienosti perhosia leikellä ja lupasinkin niistä perhosista Jammille kortin vielä tehdä... =) Tällä hetkellä valitettavasti Paperinauhassa on vesivahingon vuoksi katkos sivujenkin päivityksessä, joten en nyt linkitä leikkuria oikeeseen kohtaan... myöhemmin ehkä!


Viikonloppu on ollut yhtä hulinaa, syntymäpäiviä ollaan vietetty monena päivänä... Ehkä ensi viikolla taas ehtii jotain askartelemaankin, kun mies suuntaa metsän uumeniin. Voisinpas vaikka myös remppakuviakin laittaa näytille...