sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Onnittelukortti...

Tämmöinen Doodle hahmo onnittelee veljen tyttöä 10-vuotispäivänään! Tein myös Siirin-päiväkortin, mutta jostain syystä se unohtui kuvata...

Kauhean vähän on ollut aikaa askarrella rempan keskellä...ja tuskin seuraavaan kolmeen neljään viikkoon tilanne yhtään paranee! Mutta välttämättömät synttärikortit tietysti tehdään! Katsotaan sitten kuinka usein niitä ehtii tänne päivittelemään...

torstai 17. kesäkuuta 2010

Mitä ihanuuksia...

...minulle kotiutuikaan Paperikeijusta: Doodle Factoryn leimoja oikein kaksin arkein! =)

Voiko enää onnellisempi olla? No ehkä voi, mutta näistä iloitsen oikein hymy korvissa, koska luulin, ettei näitä Suomesta saisi... Yhden arkin örkkejä vielä haluan, mutta se oli nyt juuri loppu... mutta kyllä mä sen jostain vielä saan!

Ja pitihän näillä sitten leikkiä, vaikkei ollut taakselaitettava pehmustekaan vielä saapunut Paperellasta... Tämä kissa on kyllä yksi suosikeistani ehdottomasti! Väritys Distress Inkeillä. Kukkaset olen tehnyt Korttigallerian Maijun ohjeella, kiitos siitä! Teksti Taitopuodin tekstististä ja tähtileima on huuto.net:stä. Taustapaperi on ihania Graphic 45 papereita. Vihreän kartongin olen kohokuvioinut Cuttlebugin Bloom Dots taskulla ja reunat leikkasin Martha Stewartin Loop-leikkurilla. Tämä on ehkä yksi lempparikorteistani, mitä olen tehnyt.
Vasemmalla kuva salamalla ja alla ilman salamaa...Värit pikkasen vääristelee, joten laitoin molemmat kuvat!




Ja tässä sitten vielä kortin taustapuoli! Sinne pääsi sitten Doodlen lammas! =) Kortin tekstin olen huutanut huuto.net:stä!

Ai niin, kortti meni enolleni, joka tänään täytti vuosia! Kiitos lettukesteistä! =)

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Synttäreitä ja nimpparit...

Ei täällä ihan jouten olla oltu, vaikka blogi onkin ollut hiljainen... Kolme korttia on viikon aikana tullut väsättyä. Tässä vasemmalla on anopin saama syntymäpäiväkortti. Ihastuin täysin tähän Forever Friends:n nallukkaan, jota ei kyllä paljon noiden kukkien takaa edes näy... Muutenkin kortti on taas oikein pelkistetty. Nallet on väritetty Distress Ink:eillä ja onnittelutekstit on kohotettu kohojauheilla.

Alla sitten samainen nallukka ojentelee nimipäiväkukkia Suville ja Roopelle! Tuon taustalla olevan tekstileimasimen ostin Skräpteekistä ja sillä tuli sitten leikittyä sekä tässä että alemmassakin kortissa. Tagi on Green Stagin Chipbord kuvioista, joka on myös joskus matkaani Skräpteekistä lähtenyt.


Oikealla oleva FF:n nalle antaa ison sydämen tänään syntymäpäiviään viettävälle enoni vaimolle. En ole aikaisemmin oikein keksinyt näille taustalla oleville Papermanian Chatworth vintage collection setin papereille käyttöä, mutta ne jotenkin sopivat tuon tekstileimasimen kaveriksi...

Onnitteluja vielä heille jokaiselle merkkipäivänä!