sunnuntai 1. elokuuta 2010

Heinäkuun kortteilut

Niin kiirettä ei ole rempan kanssa ollut, etteikö kortteja olisi ehtinyt tehdä, mutta niin kiire on ollut, ettei ole malttanut koneen ääreen istumaan ja blogia päivittämään... Nytkin nopea postaus:
Yllä olevan kortin sai ystäväni 1-vuotias poika syntymäpäivänään... Aurinko paistoi kuten koko heinäkuun, mutta tämä Motivetin oravapoika sadetakissaan oli niiiiin hurmaava, että se oli pakko korttiin laittaa!

Tässä oikealla olevan pikakortin sai siskoni syntymäpäivänään. Takana tasku, jossa oli sitten lahjakortti Ikeaan. Olen jotenkin ihan hurahtanut näihin Doodle Factoryn hahmoihin...


Äitini tilasi minulta myös kummitätini miehelle kortin hänen 50-vuotissyntymäpäiväksi.
Miesten kortit on perinteisesti tosi vaikeita.

Takana taas tasku, jossa lahjakortti Iittalan puutarhalle. Kortin tekstiosa ei vielä ole kuvassa kiinnitettynä, koska mielestäni kortin antajan on helpompi kirjoittaa onnentoivotuksensa irtonaiselle osalle ja sitten itse se kiinnittää korttiin.






Ystäväni tilasi alla olevan 80-vuotisonnittelukortin, tämäkin meni hempeydestään huolimatta miehelle. Tätä korttia oli jotenkin tosi kiva tehdä ja lopputuloskin miellyttää silmääni...


Veljen puolisko täytti myös vuosia, vasemmalla hänelle pikakorttina tehty Doodle-kortti. Lahjaksi annoin rempantiimellyksessä tehdyn betonikakun, jossa oli mansikanlehdistä tehdyt koristeet ja kaiverrus!

Ja alla sitten kyseisen henkilön tilaama 90-vuotiskortti. Kissan on tarkoitus muistuttaa kortin saajan kissasta, joka majailee kortin antajan luona. Alla vielä kortti sisältä.

Äitini vietti eilen nimipäiväänsä ja korttihan siihenkin tietenkin piti tehdä. Doodlen ihanainen orava pääsi onnea toivottamaan. Alla vielä kortti sisältä.



Sellaisia kortteja heinäkuussa... Josko elokuussa ryhdistyisin ja päivittelisin tätä aina kortti kerrallaan...