sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Viikonlopun onnittelukortit

Tämä hääkortti oli ensimmäinen taittelukorttini. Malliin olen törmännyt useassa blogissa ja se näytti niin hyvältä, että pakko oli itsekin kokeiltava! Kortti meni 9.10. häitään viettävälle pariskunnalle anopin tilauksesta! Onnea vain Kirsi ja Jouni!

Tämä räkänokka-doodle onnitteli veljeäni täysi-ikäisyydestä! Ihanaa Timppaa taas papereissa ja kohokuvioissa sekä teksti on stanssattu uudella Timpan aakkosstanssilla " Upon a Time"... Ihana fontti!

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Kortteiluja taas ainakin kolmelta kuulta... =)

Millähän tätä taas selittelisi, ettei ole näitä tänne blogiin asti saanut? No yritetään kuitenkin, eli remppa se vaan vaatii uskomattoman paljon aikaa ja vaikka monien ihania blogeja seuraan lähes päivittäin, jää oma päivittämättä. Keittiö on nyt onneksi käytössä ja kodinhoitohuonekkin varmaan tämän kuun aikana (äiti pääsee pyykeistämme eroon! =) )
Lisäksi vaihdoimme kannettavaa ja kuvat ovat olleet ulkoisella kovalevyllä -> joka vaatii taas lisäoperaation, jotta kuvat tänne asti pääsee! Seliseli, mutta näin se vain on mennyt. Nyt kun on kotona räkätaudissa, ajattelin ihan pikkuisen tsempata niistämisen ohessa... Ensin kortti, sitten teksti:

Tämä hurjapää High Hopesilta pääsi onnittelemaan ihanaa Lauri-poikaa nimipäivänsä kunniaksi. Leiman muistaakseni ostin askartelukirppikseltä. Poju on täysin hurhatanut monen muun pikkupojan tapaan Hevisaurukseen, joten leima sai nyt käyttöä siihen!

Puoliskoni lähti juhlistamaan työkaverinsa tupareita ja varpajaisia, joten kortin pistin kainaloon mukaan. Doodlea ja Forever Friendsin nallukkaa sekä Circle It-leimaimia... Tämän kanssa tuli vähän kiire, joten yläosa jäi mielestäni kaipaamaan vielä jotain... Taisi puolisko kyllä olla lähes ainoa, joka vei kortin... =)


Tämä ihana Penny Blackin kisuli pääsi jälleen onnittelemaan ja tällä kertaa vuorossa oli kummitätini. Kortti ei meinannut oikein millään syntyä ja taustapaperin ehdin jo ruttaamaan roskikseenkin, kunnes se juju olikin siinä.

Doodlen hemmo lähti ruusuineen kohti Seinäjokea ystäväni syntymäpäivän kunniaksi! Päätin minäkin kokeilla ompelukonetta ja nyt en sitten millään siitä osaakaan luopua... =)

Siskoni tilasi osanotto-kortin ja niitä on jotenkin aina niiiiin vaikea tehdä. Pitkästä aikaa sitten kokeilin 3D-korttia ja tämä kuva nyt oli ainoa joka laatikosta löytyi... Tekstin olen tulostanut koneelta, koska sopivaa leimasinta en ole vielä löytänyt!

Puoliskon veli täytti 30v ja kortin paikkahan se oli! Miesten kortit on todella haastavia, mutta tämä Doodlen kissa pelasti sekä ihanat Tim Holtz:n paperit, kohokuviotaskut ja tiketit! Järkkäsimme ylläriksi myös keilailua, kylpylää ja syömistä ja kaikki oli FREE-päivänsankarille!

Vielä viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä tuli puolison isälle tehtyä nimpparikortti...
Muutama valmis kortti on vielä kamerassa odottamassa julkaisua, mutta ne täytyy ensin antaa saajilleen, ennen kuin ne voi täällä paljastaa! Loka- ja marraskuussa tulee olemaan myös paljon synttäreitä ja nimppareita, joten enköhän tästä aktivoidu pikkuhiljaa!

Aurinkoista syksyä kaikille lukijoille!