sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Isänpäivää ja onnittelukortteja...

Jopas taas aika on vierähtänyt... Tässä kuitenkin taas muutamia kortteja!

Ensin oli isänpäivä, tässä appiukolle tehty kortti lapsilta ja puoliskoilta. Taittelumallin löysin ihanasta blogista. Vähän muokkasin. Etusivun taskuun tuli vielä lahjasta vihjaava karttapohja... Sisäsivulle pääsi Artin ihana leimasin. Reunat leikattu Martha Stewartin leikkurilla.













Uusi työkaverini tilasi naapurilleen 50-vuotiskortin. Myös tähän pääsi Artin Dotty- leimasin. Tädille on taas puettu leimaamalla mekko. Taittelumalli taisi löytyä samasta blogista kuin tuo ylempikin.... Ihana aarreaitta...


Puoliskon kummitäti täytti myös 5o-vuotta ja juhlittiin niitä eilen. Koska lahjoja oli kolme, oli myös kolme korttiakin tehtävä...Kaikki kun oli eri porukalta. Ensimmäisessä Penny Blackin ihanat ruusut Distress Inkeillä väritettynä. Magnolian tagi ja sizziksen kiekura. Toisessa taiteltu tähti ja magnolian tagi ja MS:n leikkurilla leikelty neliö taustalla. Viimeisessä jälleen Dotty tanssahtelee saajalleen...Sisällä myös Magnolian tageissa onnittelutekstit.






Ja niin sitä ollaan jo joulukuussa... Joulukortit on melkein valmiit ja joululahjatkin on jo ideoitu, ostaa vielä pitäisi... Ihan hyvällä mallilla siis ollaan! =)