torstai 6. tammikuuta 2011

Joulukortteja ja vähän muutakin

Kyllä tää blongin päivittäminen on sitten taas ollut muka vaikeeta. Kortteja on tullut tehtyä, mutta osan unohdin kuvata ja jotenkin kuvien saaminen tänne on ollut ylivoimaisen haastavaa!

Joskohan nyt lupaus useammasta postauksesta kuukaudessa onnistuisi? Epäilen...
Mutta siis, tässä näitä:

Ensin joulukortit suvuille ja ystäville. Taustapaperissa on Jouluyö, juhlayön sanat ja paperi on siis lahjapaperia...Paljon edullisempaa kuin varsinainen askarteluun tarkoitettu paperi. Siitä on revitty reunat, joita on vielä vähän tummennettu Distress Ink:n Walnut Stain tai Wintage Photo musteella. Lumihiutale on Cuttlebugin stanssilla tehty eri värisistä huopakankaista ja tagi on Magnolian stanssilla tehty Merry Christmas paperille ja tähän on kohokuvioitu vielä samainen lumihiutale. Osaan on embossattu kullalla, hopealla tai valkoisella kiekurakuviot nurkkiin, osaan on kiinnitetty anopin äidin kotoa löytynyttä ikivanhaa pellavanarua ja osassa molempia...






Sitten tein uusille työkavereilleni tällaiset Poro-kortit. Porot on Tiimarista ja niihin on leimattu Jouluiloa-tekstit ja tämän jälkeen väritetty Distress Ink:n Peeled Paintillä tai sitten Barn Doorilla. Lumihiutaleet ja tagit edelleen samoilla tuotteilla kuin edellisissäkin, kohokuviointi tageihin tehty tosin Cuttlebugin erilaisella lumihiutalekansiolla, en muista sen nimeä.










Parhaalla ystävälläni oli syntymäpäivät ja tein kortin Tim Holtzin ihanalla isolla Tagilla. Tyttö nalleineen Kraftin Kimmieltä oli jotenkin niin sopiva ystävälleni. Väritys Distress Inkeillä. Sisäosaan on leimattu Kaiser Craftin Bubble Wrabin leimalla kuplia, jotka embossattu hopealla kohojauheella.



Sitten vielä näytille osa tekemistäni heijastimista, jotka jaoin "joulukukkasina" lähimmille. Kukat stanssattu paksusta huovasta Timpan Tattered Florals -stanssilla ja heijastin-kangas on silitetty siihen kiinni molemmin puolin.
Oikein hyvää uutta vuotta 2011 kaikille blogini lukijoille. Ehkä tänä vuonna saadaan blogiini myös uusia tuulia, sillä elokuussa olisi tarkoitus viettää häitä ja niihin liittyviä askarteluja, ompeluksia sekä muita väkerryksiä tulee varmasti myös blogiin... =)