lauantai 22. toukokuuta 2010

Onnittelukortteja hääpäivänä...

Kaverini tilasi vanhemmilleen 30 -vuotishääpäiväkortin. Halusin tehdä kaksi eri tyylistä, josta hän sitten sai valita. Ensimmäiseen korttiin leimasin tämän ihanan Stempelgleden Scroll Heart & Flourishe -sydämen. Leimaisin sen Distress Ink:n Vintage photo musteella, kohotin kirkkaalla kohojauheella ja väritin sydämen DI:n aged mahogany:llä. Tuli tosi kiva. Ympyrän reunoihin sipaisin vielä levittimellä samalla värillä punertavan raidan... Isot kukat on EK:n retrokukkaleikkurilla ja pienemmät X-cutin leikkurilla. Niissäkin taas reunoihin pikkasen sipaistu väriä. Taustaan tein Tim HoltzinTimeworks -maskilla (ja taas Vintage photo musteella) tuon kellon. Se jatkuu kivasti myös kortin toiselle puolelle, joka kuvattu tässä alhaalla. Tykkäsin tästä kortista, vaikka aika tumman sävyinen siitä tuli.

No sitten se toisen tyylinen kortti: Eli kuva on Art Impressionin (Golfers) golf-pariskunta. Väritys Distress Inkin musteilla ja päälle tein kehyksen Papermanian signature Chatsworth vintage collection frames setin leimalla. Samoin tämä On your Special day- leima on samasta setistä. Teksti on leimattu Tim Holtzin tikettiin nurjalle puolelle. Kortin tilaajan isä on joskus pelaillut golffia ja harrastus on kuulemma vähän jäänyt, mutta kun golf-bagissa pilkisti vielä koirakin, joka on perheelle tärkeä, niin mielestäni tämä leima sopi niin hyvin tähän tarkoitukseen. Koska perheen äiti ei golffaa, mutta on sitäkin innokkaampi skräppäilemään, laitoin naisen käteen retrokukkaleikkurilla tehdyn kukkasen.

Molempiin kortteihin tein sisälle vielä taskut esim. lahjakorttia varten, mutta sitä puolta en lähtenyt enää kuvaamaan. Samoin tein vielä Circle-it leimalla "Onnenhetkiä" kuvan kortin sisään, johon kirjoitin vielä 30v. Tuotteet on ostettu lähestulkoon kaikki joko Skräpteekistä tai Paperinauhasta...Näitä tulee jotenkin suostittelua! =)
Kaverini valitsi alemman kortin... =) Onnea vielä hänen vanhemmilleen upeasta 30-vuoden avioliitosta! Toivottavasti kortti oli mieleinen ja päivä ikimuistoinen.


5 kommenttia:

Sa kirjoitti...

Siis noi on molemmat aivan ihanat..tykkäsin kans enempi tosta alemmasta:) se on hauska:D Heini näyttikin sen aamulla, aivan ihana..tosi kiva toi kehys, minkä oot länttässy tohon päälle. Ja se sisäosa oli myöskin tosi kiva...nätti se reunaleikkaus..

Heini kirjoitti...

Kiitos vielä kerran, Piipe Pipertäjä!!! Kortti oli oikein mieleinen, kakut ällistyttäviä, päivä ihanan aurinkoinen ja lahjat mieluisia. Eli pieni hauva-vauva on nyt sit elokuussa tulossa meidän perheeseen! Oi, miten sitä malttaa odottaa...

SannaS kirjoitti...

Oi WAU!!!! MEGAMAGEITA kortteja molemmat!!! Huiman upeita!!! =)

Maaret kirjoitti...

Ihana löytää uusi blogi, ainakaan en muista täällä aikaisemmin vierailleeni :):) Teet kauniita kortteja ja niitä on kiva ihastella.
Nämä kaksi ovat hienoja molemmat, mutta Artin "fanina" nousee alimmainen kortti näistä suosikikseni!

Katjuska kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi blogissani, niinpä minäkin osasin tulla tänne :)

Ihania kortteja olet tehnyt!
Näistä korteista on tuo Artin kortti suosikkini!