keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Vauvakortteja...

No niin, lähiympäristössä on kuulunut paljon vauvauutisia...ihania sellaisia! Alla olevat kortit ovat sitten lähteneet onnitteluksi!


Miehen veli puolisonsa kanssa sai ihanan pikkupojan ja yllä oleva onnittelukortti lähti postitse. Malli korttiin on nähty Sinellissä Ideaparkissa, vähän muokaten oman näköiseksi. Tämä sydän stanssi on kyllä yksi parhaista hankinnoista. Nallevauva on tietenkin Forever Friendsin. Sisällä oleva teksti on Taitopuodin kesä 2010 setistä.

Tämän alla olevan kortin vein sitten parhaalle ystävälleni ja varmaan yllätys ei ole, että tyttö tuli! Ihanaisesta tytöstä tulee kummilapsemme. Mallia vähän muokaten, mutta hyvin samalla kaavalla tehty kuin edeltäväkin.


Ja viimeisenä, mutta ei tietenkään vähäisimpänä on kortti, joka on viety toiselle ihanalle ystävälleni, kun heille saapui pienen pieni koira-vauva! Ainoa koira joka löytyi olikin kiiltokuva ja oikeastaan vasta nyt keksin, että vanhat kiiltokuvat sopivat mitä parhaiten kortteihin!



Lisää kortteja tuleekin sitten äitienpäivän jälkeen... Ihanan aurinkoisia kelejä on pitänyt ja aionkin enemmän nauttia tuosta ulkoilusta kuin askartelupöydän vieressä istumisesta!

Ei kommentteja: