torstai 7. huhtikuuta 2011

Ystävänpäivä-, odotus- ja onnittelukortit

Niin se aika vaan vierähtää, olen ihan onneton tän blogin kanssa! Kortteja on kuitenkin tehty. Tässä alla tämän vuoden ystävänpäiväkortit:

Simppeliä simppeliä. Leima ihana Kraftin Kimmien Bench Friends. Väritys Distress Inkeillä. Taustan reunukset leikattu Martha Stewartin reunusleikkureilla. Sinulle- teksti Taitopuoti Paperinauhan tekstisetistä.






Sitten tein parille ystävälleni odotuskortit. Toisen kanssa vietettiin vauvakutsut ja toiselle vein kortin, kun hänen mammaloma alkoi. Kokeilin itse tehdä myös näitä nappeja, joita useassa blogissa on ollut esillä. Olin malttamaton, enkä tehnyt niitä riittävän paksusta kartongista. Hauskoja niistä tuli näin ruttuisinakin. Nauhassa roikkuvat metalivaunut on tilattu Taavalta. Haikaran ostin Ideaparkin Sinellistä.



Anoppi tilasi myös 60-vuotis kortin ja ajattelin kerrankin laittaa blogiin myös kuvan siitä, kuinka vaikeaa näiden kuvaaminen tänne on. Aina on joko jompikumpi tai ainakin toinen kissoista änkeemässä kuvaan mukaan! Kortti on tehty Kraft kartongille, johon on kohokuvioitu Timpan kohokuviotaskulla upeat puut. Kuva on tulostettu netistä. Korttiin kirjasin myös osoitteen, mutta nyt en sitä mistään löydä. Lisään kun löytyy.


Loppuun vielä kummitytön 5-vuotiskortti. Leima taas Kraftin Kimmien, vitonen Timpan Grungeboard numero, joka Distress Inkeillä väritetty ja päällystetty Glossyllä. Onnea-teksti ääriviivatarroilla, jotka väritetty Copiceilla ja päällä taas Glossyä. Taustapaperi Skräpteekistä, Prima Marketing So Cute! Collectionin So Cute kartonki. Oli ihan pakko ostos, koska toinen puoli kartongista on pojan väreissä ja toinen tytön. Tarvii varmaankin hakea näitä lisää... =)



Lisää sitten taas joskus myöhemmin, kun kortit ovat löytäneet omistajilleen. Muutama on vielä kamerassakin...plääh!


Ei kommentteja: